Galaxy Ace 3 (GT-S7270) Firmware Released

 

 

Minutes ago, Samsung released first firmwares for upcoming Galaxy Ace 3 (GT-S7270) for Russian customers (region: SER), below you can find the firmware details.

 

Model: GT-S7270 (Galaxy Ace 3)

Android: 4.2.2 Jelly Bean

PDA: S7270XXUAMF3

CSC: S7270OXEAMF4

Modem: S7270XXUAMF4

Build Date: 10.06.2013

Changelist: 847798

 

Galaxy Ace 3 contains 4-inch TFT display with resolution of 800×480, 5MP back shooter with LED flash, 1.3MP front camera, 1GHz dual-core SoC, and 1GB of RAM.
Inside you will find also a 4GB internal memory expandable by using microSD cards up to 32GB, Bluetooth 4.0, A-GPS, Wi-Fi (a/b/g/n), and all of these hardware powered by 1500mAh battery.

As always, you can download it at Galaxy Ace 3 (GT-S7270) Firmware Page, or trough KIES (if you already own the device)

Tags: , , ,


37 comments
najizsamsung
najizsamsung

mang bnr2 gembel nih sungsang..firmware bwt produkny sndr aj musti download lwt file hosting bayar..g profesional bngt bnr2 merki smp g mau bikin server sndr...g bakal lg gw rekomended ke orng bwt beli produk lo lg..cuma nyusahin user aj lo NJING ...F**K Y S & G2TH lah...

Elis Sri mulyani
Elis Sri mulyani

bagi dong firmware nya kirim ke e-mail saya elissrimulyani7@gmail.com download gk bisa, tks

DennyBimantaraPutra
DennyBimantaraPutra

MIN TOLONG MIN SAYA BUTUH BANGET MIN , TOLONG LIRIM DI EMAIL AEN dennydynta@gmail.com


EkoBudianto
EkoBudianto

tolong bagi frimeware samsung galaxy ace 3 nya dong min download gagal mulu... kirim ke email sya saja eko.budianto79@yahoo.co.id

evhystudio30
evhystudio30

tolong bagi frimeware samsung galaxy ace 3 nya dong min download gagal mulu... kirim ke email sya saja

[email protected]

thanks before

koncobarek
koncobarek

tolong bagi frimwaren samsung galaxy ace 3 nya dong min download gagal mulu...

jefrynunyai
jefrynunyai

tolong minta firmware nya dong kirim ke e-mail saya jefrynunyai43@gmail.com download gagal muluk 

aslianakliwa
aslianakliwa

bagi dong firmware nya kirim ke e-mail saya aslianakliwa@gmail.com download gk bisa, tks

DrSchnackels
DrSchnackels

Kitkat or the next Phone will be a Apple.^^ :D

Eldatuq
Eldatuq

lumayan stabil pakai firmware S7270XXUANI1

ayu
ayu

@Eldatuq asalamu'alaikum klo boleh tolong kirim ke email saya ekanoermayulisa95@gmail.com download gagal terus terimakasih wasalam :)@Eldatuq 

Bhie
Bhie

@Eldatuq bagi dong bro, download susah bgt. kirim ke email gw aj, bhievladimiir@gmail.com 


RickyKrisdianto
RickyKrisdianto

kitkat 4.4.4.4 for ace3 please....... :) :) :) :) :) :)

Mateus Mtin
Mateus Mtin

Please update to KitKat to Ace 3 ;-;

dzsoni98
dzsoni98

We NEED KIT KAT for Ace 3!!!

AldyAnugerah
AldyAnugerah

already in 2015 there has been no kitkat to ace 3? 

pupetcikal
pupetcikal

Filmwere terbaru kurang responsif,serta berpengaruh pada Accu weater pada camera tidak menampilkan lokasi.

cecenk
cecenk

@VaiRetro gimana carax??? bisa tolong krmkan ke email sya..

cecenkjabir@gmail.com. thanks before..

aslianakliwa
aslianakliwa

@VaiRetro tolong dong kirimin firmware nya ke e-mail saya : aslianakliwa@gmail.com  mau download gk bisa2. tks

rahmat
rahmat

please kit kat released

dio
dio

Please Kit Kat for Ace 3 :)))))

fahriunru
fahriunru

Latest update galaxy ace 3 4.42?

Thank's..

fahriunru
fahriunru

I can update ace 3 4.42 kitkat?

Joel_1596
Joel_1596

Saldrá el kit-kat para ace 3 gt-7270l?

Samuel
Samuel

Can I update it to 4.3??

hungxuan30
hungxuan30

How upgrade to 4.3 so I just emailed DC Kota. Thank you.

Mail: [email protected]

Bhie
Bhie

@hungxuan30 can u give me firmeware S7270XXUANI1to my email bhievladimiir@gmail.com

More in News (112 of 1277 articles)
GS4_google.png

Login

Lost your password?